BejelentésOsli községe
Üdv ! Ez Osli község weblapja! Nézz körbe!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
tavasz

itt a TAVASZ !!!


LinkekÜdv. Osli oldalán!

Kapuvártól, ez a kis falucska 10 km-re van. Van egy szép tó egyészen az elején a falunak. Szomszéd falvak: Öntésmajor, Veszkény, Szárföld, Földsziget. Szomszéd város: Kapuvár. Működik egy 4 osztályos kis iskola is. Egy újonnal épült óvoda. Egy gyönyörű Katolikus templommal is dicsekedhetünk!Közel 900-950 lelket számol a falu. Saját foci- és kézilabda pályával is rendelkezik. Ezenekn kívül van még: 1 polgármesteri hivatal, 1 iskola, 1 óvoda, 4 élelmiszerbolt, és 3 italbolt, 1 templom, 1 kálvária, 2 orvosi rendelő természetesen várakozóval, 1 kápolna és 1 temető. És épülőben egy étterem is ! Ennek a körzetnek: Kapuvár-Osli-veszkény-Szárföld: Osliban van egy kis vadásztársasága, a neve: Sólyom Vadásztársaság!
Nagyon sok program is van télen- nyáron és itt senki nem unatkozhat!
Télen Adventi vásár várja az idelátogatókat 4 héten átt, nyáron a falunap és búcsú van, mint máshol is... Érdemes itt élni!
Üdv.: a szerkesztő.Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!